De Gruffalo - Meneer Monster (foto: fotograag)
De Gruffalo - Meneer Monster (foto: fotograag)

Strandtheater Houten Kaap met kindervoorstellingen

Actueel 287 keer gelezen

Ouddorp – Nog geen plannen voor de Kerstvakantie? Strandtheater Houten Kaap heeft twee hele leuke kindervoorstellingen op het programma staan die zowel voor kinderen als hun ouders een leuk uitje zijn.

WC Monster – Lefkop
Op donderdag 28 december om 15.00 uur speelt theatergroep Lefkop de hilarische voorstelling WC Monster. Deze voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar gaat over je angsten overwinnen en je dromen najagen. Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een superduur warenhuis, maar droomt eigenlijk van verre reizen. Ze verveelt zich. Elke dag is hetzelfde. Op een dag is er iets raars aan de hand. Elène's klanten gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Ze gaat op onderzoek uit met behulp van de kinderen. Zal ze het mysterie ontrafelen?

De Gruffalo – Meneer Monster
'De Gruffalo' is de succesvoorstelling van het theatergezelschap Meneer Monster (bekend van de productie ''Poep!'') en een bewerking van het meesterlijke kinderboek 'De Gruffalo' van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? 'De Gruffalo' is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Kaarten voor beide voorstellingen kosten €12,50 en zijn te bestellen via www.houtenkaap.nl of te reserveren via info@houtenkaap.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant