De grootste vuurwerkshow van Nederland is op 31 december te zien bij de Erasmusbrug in Rotterdam.
De grootste vuurwerkshow van Nederland is op 31 december te zien bij de Erasmusbrug in Rotterdam.

Nationale Vuurwerk: grootste vuurwerkshow

Actueel 704 keer gelezen

Rotterdam - De grootste vuurwerkshow van Nederland is op 31 december te zien bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Vanaf 22.30 uur worden op de Boompjeskade en de Wilheminakade duizenden bezoekers verwelkomd met een gratis oliebol en kunnen zij genieten van een mix met muzikale hoogtepunten van 2017. Hierna volgt het aftelmoment en om 00:00 uur precies barst het Nationale Vuurwerk los! Het vuurwerk wordt live uitgezonden op alle RTL-zenders.

Het Nationale Vuurwerk behaalde vorige jaar overigens een bezoekersrecord: ruim 60.000 bezoekers kwamen kijken tijdens de tiende editie.

RET zet gratis metro's in
Net als vorig rijdt de metro gratis van en naar de binnenstad.
Metrolijnen C en E van de RET rijden op 31 december tussen 22.00 en 02.00 uur een speciale dienstregeling. Iedere 10 minuten rijdt metro C tussen Capelsebrug en Vijfsluizen en lijn E tussen Meijersplein en Slinge. De toegangspoortjes staan tussen 22.00 en 02.00 open, waardoor passagiers gratis met de metro kunnen reizen.

Mensen die buiten de stad wonen, kunnen hun auto gratis parkeren bij P&R Capelsebrug, Kralingse Zoom, Meijersplein, Slinge en Vijfsluizen en vandaar met de metro naar Rotterdam Centrum reizen.

Zie www.ret.nl voor meer informatie over de RET dienstregeling tijdens de jaarwisseling.

Zie de website www.hetnationalevuurwerk.nl voor meer informatie over afsluitingen en vervoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant