Marco Logmans, directeur van Rankify, optimaliseert uw website achter de PC.
Marco Logmans, directeur van Rankify, optimaliseert uw website achter de PC.

Rankify realiseert groei van uw bedrijf

Actueel 497 keer gelezen

Middelharnis- De ict-wereld is een wereld die zich gigantisch snel ontwikkelt. Een aantal mega bedrijven is daar toonaangevend. Google is er één van.

Door Henk Blanke

Google en zoekmachines, het wordt in één adem gebruikt. Maar er zit een wereld achter die zich aan de waarneming van vrijwel iedereen onttrekt. Toch is het voor bedrijven van groot belang zich bij Google in de picture te spelen. Hoe hoger je op de ranking van de wereldwijde zoekmachine staats, hoe groter de kans is op klanten en dus op orders en verhoging van de omzet. Kan je daar als bedrijf wat aan doen? Ja, maar dan moet je wel heel veel kennis van zaken hebben. En er heel veel tijd in steken. Het kan echter ook anders. Het bedrijf Rankify uit Middelharnis heeft zich daarin gespecialiseerd.

SEO Internetmarketing
Deze letters staan voor Search Engine Optimization, of te wel zoekmachine optimalisatie. Google monitort elk moment van de dag iedere website. Daarbij hanteert het bedrijf ongeveer 200 criteria. Om hoog op de ranking te komen staan, moet je dus aan zoveel mogelijk criteria voldoen. Daarbij spelen o.a. snelheid, aantrekkelijkheid, lay-out, grootte, informatieve tekst en het gebruik van media, zoals foto's en video`s een grote rol. Heel belangrijk zijn ook de backlinks. Dat houdt in het aantal keren waarin op andere sites naar het bedrijf wordt verwezen d.m.v. een link. Marco Logmans, eigenaar van het bedrijf Rankify heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de werkwijze en de criteria van Google. Hij heeft naar aanleiding daarvan een soort draaiboek/naslagwerk van veertig pagina's opgesteld. Aan de hand daarvan analyseert hij de websites van bedrijven en gaat eraan sleutelen. Door de aanpassingen helpt hij de bedrijven hun website zodanig te optimaliseren, waardoor Google er potentie in ziet om ze op een hogere ranking te plaatsen. Gevolg is, dat een bedrijf eerder en beter opvalt en de kans groot is, dat opdrachtgevers contact gaan zoeken.

Rankify
Het adviseren en optimaliseren van de websites van bedrijven is dus de core business van dit jonge bedrijf. Daarbij speelt ook de wetenschap een rol, dat Google continu bezig is met vernieuwingen en verbeteringen, waarbij vooral ook wordt ingesprongen op het steeds meer toenemende gebruik van mobiele telefoons in het internetverkeer. Om dit te realiseren heeft het bedrijf Rankify een aantal pakketten ontwikkeld, die voor iedere klant de website zodanig doorlicht en actualiseert, dat Google niet om een hogere ranking van het bedrijf heen kan. Als introductie is de basisanalyse van een uur tijdelijk gratis. Meer informatie: https://rankify.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant