Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+
Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

TV uitzendingen RTV Slog Nieuw deze week:

Actueel 288 keer gelezen

Musical 'Hotel de grote L'
Met veel enthousiasme maakt de musicalgroep van het RGO, bestaande uit leerlingen en docenten, jaarlijks een musical. Net voor de zomervakantie werd de musical 'Hotel de grote L' op de planken gezet, naar het boek van Sjoerd Kuyper.

Donkere Dagen Offensief
Op donderdagmiddag en -avond 9 november 2017 werd langs de N59 ter hoogte de carpool-/parkeerplaats bij Bruinisse weer een gezamenlijke, grote DDO (donkere dagen offensief) verkeerscontrole gehouden. De actie was een samenwerking tussen politieteam Oosterscheldebekken en team Haringvliet.

Politieverhalen in beeld
In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: 'Vrijwel onmiddellijk is de situatie geëscaleerd. Heeft die man een kind gegrepen en een groot mes. Hij heeft het kind op de arm gepakt en het mes op de keel van het kind gezet en de collega's gedwongen de woning te verlaten.' Politieonderhandelaar Philippe Huinen vertelt over een situatie waarbij een man uit wanhoop zijn kind gijzelt.

Historische beelden
In deze serie worden unieke en historische beelden uitgezonden van Goeree – Overflakkee. Deze week deel 1 van de serie "2 dorpen en 1 Stad" van Jan & Jaap Maliepaard uit Stad aan het Haringvliet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant