In deze dynamische onemanshow neemt hij op hilarische wijze de grillen en trends van deze tijd op de hak.
In deze dynamische onemanshow neemt hij op hilarische wijze de grillen en trends van deze tijd op de hak.

Max van den Burg neemt Hipsters op de hak in Houten Kaap

Actueel 453 keer gelezen

Ouddorp – Zaterdag 18 november om 20.30 uur speelt Max van den Burg zijn voorstelling 'Op een bedje van rucola' in Strandtheater Houten Kaap. Waar je hem van kent?

Misschien nog van de Cup-a-soup reclame van een aantal jaren geleden, van zijn rol als Zanger Ronnie in New Kids Nitro, of van zijn optredens in een groot aantal tv-programma's. Maar Max is niet alleen acteur, sinds hij de Publieksprijs op het Cameretten Festival won timmert hij ook flink aan de weg als cabaretier. Max is gevat, muzikaal, snel, charmant, bijzonder leuk en voor cabaretliefhebbers gegarandeerd een bijzondere ontdekking.

'Op een bedje van rucola' is alweer zijn vierde theatershow. In deze dynamische onemanshow neemt hij op hilarische wijze de grillen en trends van deze tijd op de hak. Want als je bewust leeft, biologisch eet, dagelijks je work-out doet, werkt aan je 'innerlijke zelf' en dit vooral continu vastlegt in blogs en vlogs, ben je dan een gelukkiger mens? Met zijn rake opmerkingen en komische persiflages spot hij met de Hipsters van deze tijd en hun kenmerkende levensstijl.

Kaarten voor de voorstelling op zaterdag 18 november zijn nu te bestellen via www.houtenkaap.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@houtenkaap.nl.
Speciaal voor bezoekers van de voorstellingen in de Houten Kaap heeft Restaurant Bij Marc een smakelijk 2- of 3 gangen theatermenu opgesteld. Geniet voorafgaand aan de show van heerlijke herfstgerechten van de Josper grill. Reserveer het theatermenu via telefoonnummer 0187- 745410.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant