De dirigent heeft het hele repertoire op de schop genomen en de bestaande nummers in een ander jasje gestoken.
De dirigent heeft het hele repertoire op de schop genomen en de bestaande nummers in een ander jasje gestoken.

Amazing Singers in Concert - spetterend muzikaal avontuur

Actueel 412 keer gelezen

Goedereede - Op zaterdag 18 november 2017 is er een concert van Amazing Singers uit Stellendam. Deze keer treden zij op in de Oostdam te Goedereede. Na eerdere concerten in de Staver te Sommelsdijk nu eens op een kleine leuke intieme locatie. De Oostdam is gelegen aan de Jongkoenstraat te Goedereede.

Wat betreft de Amazing Singers, na twee eerdere dirigenten, staat het koor sinds februari 2017 onder leiding van Flavio Pavone. Een jonge dirigent afkomstig uit Oud Gastel. De dirigent heeft het hele repertoire op de schop genomen en de bestaande nummers in een ander jasje gestoken. Ook heeft hij gezorgd dat het koor nieuwe nummers in haar repertoire heeft opgenomen.

Andere muzikanten
Naast de Amazing Singers zullen deze avond nog een aantal andere muzikanten van zich laten horen. Bijvoorbeeld het saxofoonensemble "Saint Germain" en Blaasorkest de Vogelmuzikanten. Deze beide gezelschappen staan ook onder leiding van Flavio Pavone. 

Informatie
Kaarten zijn te bestellen via www.amazingsingers.nl of op de avond zelf aan de kassa. Voor de prijs hoeft u het niet te laten € 10,00. De aanvang is 20.00 uur de zaal is open om 19.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant