Dichter bij muziek is een gedurfde combinatie van poëzie, muziek en bloemsierkunst.
Dichter bij muziek is een gedurfde combinatie van poëzie, muziek en bloemsierkunst.

Dichter bij muziek - fleurig drieluik

Actueel 276 keer gelezen

Middelharnis - Miranda Scholts en Tim Grinwis presenteren op vrijdag 3 november het drieluik "Dichter bij muziek", een gedurfde combinatie van poëzie, muziek en bloemsierkunst. Dit evenement vindt plaats in de gezellige foyer van het Diekhuus. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur en toegang gratis.

Door Nick Ehbel

Miranda heeft de organisatie in handen en haar man Tony doet de techniek. Tim, gerenommeerd bloemsierkunstenaar, draagt de gedichten voor, regisseert de voorstelling en maakt gedurende de avond ook nog eens enkele bloemstukken. Bij het maken van de bloemschikkingen wordt het publiek actief betrokken en na afloop worden de creaties verloot onder de aanwezigen. Het muzikale gedeelte wordt gepresenteerd door Frank Boerboom op gitaar en Arthur de Visser met handpan.

De teksten worden tijdens de voordracht geprojecteerd zodat het publiek ze kan meelezen. Miranda en Tim omschrijven de voorstelling als 'een warme, afwisselende avond met drie elementen: gevoelige gedichten, fleurige bloemsierkunst en een fijne blend van live muziek.'

Kaarten kunnen gereserveerd worden via passionflowers20@gmail.com of mobiel 06-20728232.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant