Afbeelding

Nederland leest, Computercursus, Boek&Film: Tonio

Actueel 191 keer gelezen

Start Nederland Leest
Nederland Leest vindt de gehele maand november plaats. Deze campagne wil Nederland niet alleen aan het lezen zetten, maar ook aan het debatteren. Het thema voor Nederland Leest 2017 is Robotica. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? Lees de toekomst. Praat mee over robotica! En krijg het boek Ik, robot cadeau (zolang de voorraad strekt).



Computercursus voor beginners: Klik & Tik
De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Steeds meer zaken worden afgehandeld met de computer. De computercursus Klik&Tik is bedoeld voor beginnende computergebruikers die willen gaan leren e-mailen, internetten etc. Alle basisvaardigheden worden op een eenvoudige en heldere manier uitgelegd. Alle cursisten werken in eigen tempo. Aansluiten bij deze cursus kan elke woensdagmorgen in Bibliotheekvestiging Middelharnis.
Bibliotheek Middelharnis | iedere woensdagmorgen | aanvang 19:30 | Toegang: eenmalig €15,00 voor het cursusboek



Boek&Film: Tonio
Op woensdagavond 1 november wordt de Bibliotheek in Ouddorp (Raadhuisstraat 4) omgebouwd tot bioscoop en wordt de verfilming van het boek Tonio vertoond.
Het boek vertelt het verhaal van Tonio: de zoon van A.F.Th. van de Heijden. Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt.
Het leven van zijn ouders, die hun zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden……
Bibliotheek Ouddorp | woensdag 1 november | aanvang 19:30|Toegang: €7,50 / €5,00 voor bibliotheekleden

Wist u dat...
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta een breed en divers cursusaanbod heeft. Ontdek de mogelijkheden op www.leerenbeleef.nl of haal de brochure in de Bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant