De Skaggerz spelen en zingen over de liefde, sprookjes, pensioenen en te dure concertkaartjes. Over hoe mooi de wereld is, of juist niet.
De Skaggerz spelen en zingen over de liefde, sprookjes, pensioenen en te dure concertkaartjes. Over hoe mooi de wereld is, of juist niet.

Jailhouse presenteert drie bands op zaterdag 21 oktober

Actueel 217 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 21 oktober is het weer tijd voor een zeer muzikale avond georganiseerd door Poppodium Jailhouse. Deze avond treden er maar liefst drie bands op. Dat wordt dus gegarandeerd een feestje!

De avond wordt geopend door de (deels) Flakkeese band "Conference Of Madmen".Dit is een rockband bestaande uit vier bandleden uit de regio's: Goeree-Overflakkee, Zeeland en de Hoeksche Waard. De band speelt zowel covers uit de grunge, rock en metal, maar ook eigen materiaal waarin deze genres een grote inspiratie hebben gediend.
Daarna staat op het podium "Renegades of Funk". Deze "Rage Against The Machine tribute-band" weet er een feest van te maken. De band is in 2016 als project begonnen op de zilte bodem van Goeree-Overflakkee.
En dan is het tijd voor de hoofdact "De Skaggerz". Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festials. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,-. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 22.00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant