Afbeelding

Cursus Muziek en Romantiek

Actueel 272 keer gelezen

Sommelsdijk- De Stichting Kunst- en Cultuureducatie (KCE) organiseert diverse cursussen, lezingen en concertreizen.  Dinsdagavond 17 oktober 2017 start de KCE een avondcursus over Muziek en Romantiek. De docent is Hans van der Wulp.

In deze cursus wordt vooral ingegaan op de muzikale kenmerken, maar ook op het ontstaan van de Romantiek, de ontwikkelingen en de invloed op latere componisten, ook hedendaagse. Centraal staan Beethoven en Schubert. Daarbij komt de vraag aan de orde waarom deze kunstenaars in hun tijd zo vernieuwend waren. Een en ander zal toegelicht worden aan de hand van prachtige muziekfragmenten.

De kosten van de cursus bedragen slechts € 37,50,-.De cursus bestaat uit drie dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur. De cursusdata zijn: 17, 24 en 31 oktober. Locatie: Voorstraat 35 te Sommelsdijk. 

Bent u geïnteresseerd in deze cursus of wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de KCE, zoals cursussen, lezingen en muziekavonden, kijkt u dan op onze website www.kcego.nl of mail naar infokcego@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant