Afbeelding

Extra activiteiten in Speelnatuur Tiengemeten tijdens de herfstvakantie

Actueel 303 keer gelezen

Het is bijna herfstvakantie! Zoek je nog een leuke invulling van je vrije tijd? Kom dan naar Speelnatuur Tiengemeten! Dat is in de vakantie extra geopend én er zijn dagelijks leuke extra activiteiten. Kunnen we jou ook verwelkomen?

Speelnatuur gaat weer langer open in verband met de herfstvakantie. Rekening houdend met de vakantiespreiding is Speelnatuur twee volle weken extra open: van 14 tot en met 29 oktober van 10.15 tot 16.45 uur (behalve op de maandagen en op zondag 22 oktober, zie verderop). Daarna gaat Speelnatuur weer in winterslaap, dus dit is je kans om nog een bezoekje te brengen!

Extra activiteiten
Tijdens de twee vakantieweken zijn er volop extra activiteiten in Speelnatuur. Wat te denken van popcorn of marshmallows maken bij het kampvuur, een OERRR ketting maken of een wandeling met de boswachter? Je hoeft daar niets extra's voor te betalen, alleen de pont naar Tiengemeten en de reguliere toegangsprijs voor Speelnatuur. Voor een compleet overzicht van alle activiteiten en wanneer die plaatsvinden, kun je terecht op www.nm.nl/tiengemeten (kijk bij Nieuws).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het bezoekerscentrum Tiengemeten via 0186-660214 of tiengemeten@natuurmonumenten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant