"samen maken we het verschil voor kinderen met kanker"

Doe mee met de KiKabingo voor onderzoek kinderkanker

Actueel 205 keer gelezen

Sommelsdijk - Kom naar de KiKa-bingo op zaterdag 30 september in de grote zaal van de Staver. Zaal open om 18.00 uur en de bingo duurt tot 23.00 uur. Het prijzenpakket is weer super. Door aanwezig te zijn bij de Kikabingo levert u een substantiële bijdrage aan het onderzoek tegen kinderkanker!

Kanker is doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen in Nederland. Eén op de vier kinderen redt het niet. Het uw kind of kleinkind maar zijn! Ieder jaar zijn er 500 tot 550 kinderen die te maken krijgen met kanker en elk jaar zijn er 800 kinderen onder actieve behandeling voor kanker en maar 75 % overleeft deze ziekte. Om dit percentage te verhogen is er nog veel geld nodig om onderzoek te doen naar de verschillende vormen van kinderkanker, door het organiseren van een bingo wil KiKa-G-O geld ophalen om een bijdrage te leveren om het overlevingspercentage te verhogen.

Kika hoopt dat u ook mee wilt helpen om deze doelstelling te bereiken en massaal 30 september naar recreatiecentrum de Staver komt om mee te doen met de KiKa-bingo. En kom op tijd want vol is vol! Het prijzenpakket voor de Kika-bingo is super, wat denkt u van Midweek Landall Greenparks, weekend Jaccuzi in je tuin, varen met een ribboot voor 10 personen. Daar naast zijn er elektrisch gereedschap, elektrisch huis en tuinapparatuur en restaurantbonnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant