Afbeelding

Najaarsprogramma Cursus Frans GO Pink Pages Online bibliotheek

Actueel 279 keer gelezen

Meer informatie over najaarsprogramma 2017

Binnenkort gaat het cursusseizoen van Leer en Beleef van start. Heeft u vragen over een cursus of heeft u hulp nodig bij het inschrijven? Stuur dan een email naar leerenbeleef@bzhd.nl of bel 0181-315111 (vragen naar Margareth of Gerdie) Heeft u de najaarsbrochure van Leer en Beleef niet ontvangen in uw brievenbus? In de Bibliotheekvestigingen van Ouddorp, Middelharnis en Oude-Tonge zijn er nog voldoende aanwezig.



Cursus uitgelicht: (opfris-)Cursus Frans

Kwam u er tijdens uw vakantie in Frankrijk achter dat uw "schoolFrans" wel een oppoestbeurtje kan gebruiken, of wilt u zich voor het eerst in de Franse taal verdiepen? In Bibliotheekvestiging Middelharnis start op dinsdagavond 3 oktober een opfris-Cursus Frans. Je een winterseizoen (20 weken) onderdompelen in de Franse taal staat garant voor een aardig mondje Frans tijdens uw volgende vakantie! Aanvang: 19:00-20:30|20 lessen|€220,00 Aanmelden: aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl



Thema-avond GO Pink Pages

Op vrijdagavond 6 oktober bezoeken auteurs Floortje Zwigtman en (oud-Flakkeeenaar) Coos Huijsen de Bibliotheek in Middelharnis voor het evenement GO Pink Pages. Deze avond, in samenwerking met Stichting Gay op Flakkee wordt georganiseerd in het kader van Coming Out Day; de wereldwijde dag om "uit de kast te komen".
Auteur Floortje Zwigtman schrijft voornamelijk voor de doelgroep 13 – 18 jaar. Coos Huijsen,geboren in Oude-Tonge was de eerste parlementariër die "uit de kast kwam" en schreef hier het boek Homo Politicus over.
Een boeiende avond met literatuur, discussie en verdieping. anvang 20 uur| Toegang €5,00 per stuk. Aanmelden: aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl


Online bibliotheek

Kijk voor meer informatie op: www.onlinebibliotheek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant