Afbeelding

College B&W enthousiast na bezoek aan Ouddorp Duin

Actueel 448 keer gelezen

Ouddorp – Het college van B&W van de gemeente Goeree-Overflakkee heeft op dinsdag 29 augustus een bezoek gebracht aan Ouddorp Duin. Na een warm onthaal in de 'foyer' van strandtheater Houten Kaap heeft projectleider Simone Baaijens de Burgemeester en wethouders op het filmscherm in de theaterzaal een korte presentatie getoond over de visie achter Ouddorp Duin, de behaalde resultaten tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

Behalve het samenbrengen van de lokale bevolking en toeristen heeft Ouddorp Duin ook de ambitie om samenwerking tussen omliggende vakantieparken onderling en diverse lokale ondernemers te bewerkstelligen. Op dit moment wordt er al intensief samengewerkt tussen de ondernemers op Ouddorp Duin en met diverse lokale partijen. Uit deze samenwerking is o.a. de uitagenda 'Uitwaaier' voortgekomen waarin activiteiten en evenementen in de omgeving van Ouddorp Duin maandelijks worden gepresenteerd. Na afloop van de presentatie sprak Burgemeester Ada Grootenboer haar complimenten uit over de aanpak van het project en liet zij weten dat de Gemeente initiatieven als deze erg waardeert.

Het bezoek werd afgerond met een rondleiding langs alle faciliteiten van Ouddorp Duin waarbij het college getrakteerd werd op een ijsje bij de ijssalon en een hapje en een drankje op het terras van restaurant Bij Marc.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant