Afbeelding

Jaarmarkt rondom de "Rehoboth"kerk

Actueel 426 keer gelezen

Sommelsdijk - Op zaterdag 2 september 2017 wordt weer de jaarmarkt gehouden rondom de "Rehoboth" kerk aan de Olympiaweg (nabij het recreatiecentrum de Staver) te Sommelsdijk. De markt begint om 9.00 uur en eindigt 15.00 uur. 

Er zijn ook dit jaar weer meer dan 60 activiteiten die er voor zorgen dat er voor jong en oud iets te beleven is. Afwisseling genoeg om met het hele gezin gezellig onze markt te komen bezoeken. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een grote rommelmarkt van meer dan 15 kramen en een grote grondmarkt waar iedereen al snuffelend wel iets kan vinden van speelgoed tot 2-zitsbank en van oma's servies tot streekroman.

Voor de inwendige mens kan men terecht bij de oliebollen-, patat-, diverse snacks- en of viskraam met vers gebakken vis, haring, lekkerbekjes en kibbelingen. De platvis wordt ook dit jaar weer geschonken door de Goereese en Ouddorpse vissers. Om uw dorst te lessen is er de mogelijkheid koffie, thee of limonade te kopen aangevuld met lekkere cake, kruukplaetjes , appelflappen of heerlijke belgische wafels. Er kunnen ook boodschappen worden gedaan zoals kaas, eieren en versproducten van Kaasboerderij de Westplaat, fruit en groente van de Plus supermarkt, heerlijk brood en banket van bakkerij Van Harberden, planten en bloemen en ook de wijnliefhebber kan ook zijn hart ophalen. Daarnaast zijn er kramen met kinderkleding, Beenmode voor het hele gezin, Myjewels juwelen kraam, mode accessoires e.d. Voor kinderen is er natuurlijk het springkussen, grabbelen en enveloppen trekken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant