Afbeelding

Soroptimistclub Goeree-Overflakkee organiseert Lekker Nazomeren in De Overkant

Actueel 234 keer gelezen

Ouddorp - Op zaterdag 16 september 2017 organiseert de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee het evenement 'Lekker Nazomeren'.Tussen 15:00 en 19:00 uur is iedereen welkom in tuincafé 'De Overkant' in Ouddorp.

In de tuin kan men onder het genot van hapjes, tapas en een drankje genieten van verschillende live optredens. Speciale gast op deze middag is Miss Clementine. Miss Clementine is singer-songwriter en zingt Ierse Folksongs. Ze stond deze zomer onder meer op het foodtruckfestival 'Smaak aan Zee'. Binnenkort komt er een nieuw album van haar uit. Ook treedt deze middag het gelegenheidsduo Slice of Life op. Henrico Klem en Erik ter Braak spelen samen pop- en hardrockmuziek, maar ook folk en Nederlandstalige nummers. Verder zijn er optredens van Caroline (met songs van Abba tot Claudia de Breij) en Jorinde achter de vleugel met covers uiteenlopend van acoustic soul tot bluegrass. Voor de afwisseling klinken de swingende klanken van Sax'a'Holic. Vijf enthousiaste dames op saxofoon die met veel plezier easy-listening muziek spelen.

Entreebewijzen kosten 5 euro per persoon. Kaarten kunt u bestellen via: aanmelding.soroptimistGO@gmail.com of kijk op onze facebookpagina www.facebook.com/Soroptimistclub-Goeree-Overflakkee. Adres De Overkant: Dijkstelweg 33, 3253 TA Ouddorp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant