Afbeelding

Boek&Film in Bibliotheek Ouddorp: 'Brooklyn'

Actueel 169 keer gelezen

Ouddorp – Veel films zijn gebaseerd op een boek. Bekijk een boek eens van een andere kant en vergelijk het met de film. Welke vind jij mooier? ?Woensdag 4 januari 2017 wordt de bibliotheek in Ouddorp (in het Raad- en Polderhuis) 's avonds weer omgebouwd tot bioscoop. Deze avond wordt de verfilming van het boek "Brooklyn" van C.Toibin vertoond.

De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw in 1952, die in Ierland geen werk kan vinden en vervolgens, net als veel andere jonge Ieren in die tijd, naar Amerika emigreert, waar een baan voor haar is geregeld bij een warenhuis.

Bij reservering voor deze avond kan een exemplaar van het verfilmde boek worden geleend in de Bibliotheek, zodat je boek en film met elkaar kunt vergelijken.

Plaatsen voor deze filmavond zijn te reserveren aan de balie in de Bibliotheek (Raad- en Polderhuis, Raadhuisstraat 4) of via www.leerenbeleef.nl. Bij reservering voor deze avond kun je een exemplaar van het verfilmde boek lenen in de Bibliotheek, zodat je boek en film met elkaar kunt vergelijken. De film begint om 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur staat de koffie/thee klaar. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Toegang €7,50 / Leden €5,-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant