Afbeelding

Zonnepanelen voor uzelf èn uw vereniging?

Actueel 73 keer gelezen

Goeree-Overflakkee. Wegens succes herhaalt Coöperatie Deltawind de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. De naam voor deze actie is Deltawind&Zon. Wat deze actie uniek maakt is dat iedereen met de privéaankoop ook bijdraagt aan zonnepanelen voor een vereniging naar keuze.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tot medio februari kunnen alle verenigingen met een verenigingsgebouw zich aanmelden voor de actie. Dat geldt ook voor kerken en voor stichtingen zonder winstoogmerk.
Op de website van Coöperatie Deltawind vindt u de spelregels voor deelname op een rij. Op 27 januari 2015 om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst in De Staver in Sommelsdijk, specifiek voor de verenigingen. Verenigingen kunnen zich hiervoor inschrijven via de website van Deltawind. Ook voor de particulieren zullen er informatiebijeenkomsten worden georganiseerd. De eerste vindt plaats op 10 februari om 19.30 uur in de Melishof in Melissant. U kunt zich nu al vrijblijvend melden als geïnteresseerde, u ontvangt dan vanzelf een uitnodiging. www.deltawind.nl.

Meer over dit onderwerp in de volgende editie.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant