Afbeelding

Politieberichten van Goeree-Overflakkee

Actueel 519 keer gelezen

Politieberichten van Goeree-Overflakkee met vuurwerkschade, dure blaastest, Suzuki in de sloot en betonschaar in beslag.


Vuurwerkschade
Sommelsdijk. Omstreeks 23:45 uur werd vrijdag 12 december aan de Dorpsweg in Sommelsdijk dermate zwaar vuurwerk tot ontploffing gebracht dat er aan de zijkant van een woning een ruit sneuvelde. Ook een op de oprit geparkeerde auto liep schade op aan het rechter raam.

Dure blaastest
Sommelsdijk. Op de Dorpsweg trok om 00:05 uur het rijgedrag van een blauwe Golf de aandacht van de politie. Een blaastest wees uit dat de 32 jarige bestuurder 405 UG/L blies. Na de aanhouding en de test moest de bestuurder 500 euro boete voldoen.

Suzuki in sloot
Herkingen. Na een melding daarover werd in een sloot aan de Zuiddijk in Herkingen een Suzuki Alto aangetroffen. De auto was kennelijk van de weg geraakt en over de kop geslagen en uiteindelijk in de sloot tot stilstand gekomen. Aan de hand van het kenteken kon een onderzoek ingesteld worden en werd de bestuurder thuis aangetroffen. Mede door de weersomstandigheden was hij van de weg geraakt en ging de berging van het voertuig regelen.

Betonschaar in beslag
Rijksweg N-59 Oude-Tonge. Op vrijdag 12 december omstreeks 03:50 uur werd er een auto gecontroleerd die eerder ook op de N-215 gezien was. De inzittenden gaven aanleiding voor nader onderzoek op grond van de APV (algemene politie verordening) van de gemeente. In de auto werd een betonschaar aangetroffen die in beslag genomen werd en waarvoor proces-verbaal is aangezegd. Naar de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van de auto wordt nog een onderzoek ingesteld.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant