Afbeelding

FidesWonen digitaal bereikbaar

Actueel 108 keer gelezen

Goeree-Overflakkee - FidesWonen heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een goede bereikbaarheid is daarvoor natuurlijk essentieel en in dit digitale tijdperk is een website daarbij onontbeerlijk. Al een tijdje is FidesWonen via de digitale snelweg bereikbaar op www.fideswonen.nl.

Een onderdeel op de website waarvan al veel gebruik wordt gemaakt is het inschrijfformulier voor woningzoekenden. Naast algemene informatie voor mensen die een woning zoeken, een beschrijving van de huurwoningen die FidesWonen verhuurt en informatie over hoe de toewijzing verloopt, kan een woningzoekende via de website ook direct het inschrijfformulier invullen en verzenden.

Huurders
De site biedt voor huurders de mogelijkheid om reparatieverzoeken door te geven aan FidesWonen. ‘Via een speciale link op de website kan een huurder aangeven wat in zijn huurwoning gerepareerd moet worden. Dit werkt reuze handig, want de huurder kan op ieder moment van de dag het verzoek aan FidesWonen doorgeven. Medewerkers ontvangen dan het verzoek en zorgen er voor dat de reparatie wordt uitgevoerd, ‘ aldus Peter Klink, manager Woondiensten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant