Afbeelding

Onwel na duik in zwembad

Actueel 97 keer gelezen

Goedereede - Tijdens de zwemmarathon op zaterdag 2 juli 2012 werd een aantal bezoekers van het zwembad ’t Zuiderdiep onwel; de oorzaak van de klachten was onduidelijk. Daarom verzocht de gemeente Goedereede het onderhoudsbedrijf van de klimaatinstallaties om deze zorgvuldig en volledig te inspecteren.

Bovendien informeerde de gemeente de Inspecteur waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid van de provincie Zuid-Holland. Deze was op maandag 4 juni ter plaatse om een grondige inspectie uit te voeren. Om de resultaten van de onderzoeken te bespreken, organiseert de gemeente Goedereede voor alle betrokkenen een informatiebijeenkomst op woensdag 11 juli.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:
19.00 – 19.15 uur Inloop
19.15 – 19.45 uur Toelichting resultaten onderzoeksrapporten
19.45 – 20.15 uur Beantwoording vragen
20.15 – 20.30 uur Afsluiting

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de betrokkenen de gelegenheid om kennis te nemen van de resultaten van de rapporten en daarover vragen te stellen. De burgemeester, de brandweercommandant en een vertegenwoordiger van het onderhoudsbedrijf zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. U bent daarom van harte welkom om aanwezig te zijn bij de informatiebijeenkomst voor de betrokkenen op woensdag 11 juli om 19.00 uur in Expo Haringvliet, Haringvlietplein 3 in Stellendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant