Afbeelding

Goedereedefeest mooi in beeld

Actueel 90 keer gelezen

Goedereede - Dat Goedereede onlangs heeft gevierd dat ze 700 jaar geleden van Gerard van Voorne stadsrechten kreeg, kan niemand zijn ontgaan. Wat een geweldig feest was dat!

Van kinderspelen en stadswandeling tot expositie en van toneel aan de haven tot optredens op de Markt. Veel Goereeërs deden verkleed in historische kostuums aan de festiviteiten mee. Wat is nu leuker, dan na te genieten en later nog eens foto’s terug te zien?

Inmiddels is gebleken dat er door veel mensen foto’s zijn gemaakt. Het comité Goedereede 700 roept iedereen op zijn of haar foto’s beschikbaar te stellen. Fotografe Desirée van Halewijn zal van alle ingestuurde foto’s een representatieve selectie maken, waar een boekje van zal verschijnen.

Het boekje kost € 9,95. Op zaterdag 8 september, tijdens open monumentendag zal het worden gepresenteerd en kan er op ingetekend worden. Wie zijn foto’s beschikbaar wil stellen, kan dat door ze voor 31 juli aanstaande -op een CD of DVD, liefst in zo hoog mogelijke resolutie, maar vanaf 1MB- op te sturen naar Desirée van Halewijn, Pieterstraat 14, 3252BL in Goedereede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant