Afbeelding

Startschot inzet medewerkers parking

Actueel 86 keer gelezen

Goedereede - Deze week gaf burgemeester Ger van de Velde-de Wilde het officiële startschot voor het project toezichthouders op de parkeerterreinen bij de stranden van de gemeente Goedereede. De deelnemers van het project bestaan uit medewerkers van Webego en mensen die een uitkering genieten. Zij zorgen voor schone en veilige parkeerterreinen bij de stranden van de gemeente Goedereede.

Burgemeester Van de Velde-de Wilde gaf het startschot bij het bezoekerscentrum de Grevelingen. Met deze officiële handeling startte de inzet van het project. De deelnemers van het project houden de parkeerterreinen bij de stranden schoon. Daarnaast attenderen zij de eigenaren van geparkeerde auto’s op ramen die openstaan of kostbare spullen die zichtbaar zijn achtergelaten. Ook zijn de servicemedewerkers een aanspreekpunt op de parkeerplaatsen en nemen ze bij verdachte zaken contact op met de politie.

Het project is een initiatief van de gemeente Goedereede in samenwerking met Webego, de gemeente Dirksland en de gemeente Middelharnis. In de maanden juli en augustus werken de servicemedewerkers op de parkeerplaatsen. Zij werken zeven dagen per week van 11.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de succesvolle pilot van vorige zomer waren er geen enkele auto-inbraken of diefstallen.

Na het startschot was er bovendien aandacht voor de opening van het bezoekerscentrum de Grevelingen. In dit centrum is onder andere een tentoonstelling over de geschiedenis van de Grevelingen te bezichtigen.

Burgemeester Ger van de Velde-de Wilde benadrukt de samenwerking tussen de gemeente Goedereede en Webego. “Al vele jaren kent de gemeente Goedereede een goede samenwerking met Webego. Dit toezichtproject is daar een mooie aanvulling op en zal door inwoners en bezoekers die van de parkeerplaatsen bij de stranden gebruik maken, zeer worden gewaardeerd. Ik hoop dat het project succesvol verloopt en mogelijkheden biedt voor de toekomst.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant