Afbeelding

Politieberichten Goeree Overflakkee

Actueel 496 keer gelezen

Goeree Overflakkee - De politie had het afgelopen weekend behoorlijk druk met o.a. de volgende zaken;

Afgelopen vrijdagavond wilde een jongen uit Nieuwe-Tonge zichzelf wat aandoen met een mes. Dat kon voorkomen worden door de politie en de gewaarschuwde crisisdienst van de Bavo ontfermde zich vervolgens over de jongen.

In Oude-Tonge escaleerde een burenruzie op zaterdagmiddag. Een man werd mishandeld en verloor kort het bewustzijn. Hij werd in het ziekenhuis van Dirksland onderzocht. De dader werd aangehouden.

Sommelsdijk: zaterdag een incident huiselijk geweld, man mishandelde zijn vrouw. Hij werd aangehouden en ontving daarbij een tijdelijk huisverbod.

Zaterdag-op zondagnacht; op de Westdijk tussen Dirksland en Melissant raakte een auto met drie inzittenden van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder overleed ter plaatse en zijn zus overleed later in het EMC te Rotterdam. De derde inzittende raakte licht gewond. Ook de trauma-heli werd ingezet. Naar de oorzaak wordt nader onderzoek gedaan door verkeersspecialisten.

Oude-Tonge: zondagavond kreeg de politie melding van een vreemde man in de bosjes. Het bleek een verwarde man te zijn die de agenten vervolgens bedreigde met een scherp voorwerp. Hij werd aangehouden en zal ook psychisch onderzocht worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant