Afbeelding

Politie- en brandweernieuws

Actueel 80 keer gelezen

Goeree-Overflakkee - Op deze site vind je het laatste nieuws over Groot Goeree-Overflakkee. Lees nu de actuele politie- en brandweerberichten online.

Den Bommel: Donderdag rukte de brandweer en politie om 17.12 uur uit voor een brand in een woning aan de Tilsedijk in Den Bommel. Ter plaatse bleek dat de wasdroger in de brand was gegaan. De woning stond vol met rook.

Herkingen: Om 18.45 uur moesten de GGD, brandweer en politie uitrukken naar de Peuterdijk in Herkingen waar een 29-jarige inwoonster van Herkingen van haar paard was gevallen. Door het gedrag van haar paard moest zij er vanaf springen, hierbij kwam zij ongelukkig terecht en brak waarschijnlijk haar enkel. De brandweer moest er aan te pas komen om de sloten van een hek open te knippen. De amazone werd vervoerd naar het ziekenhuis in Dirksland.

Ouddorp: Woensdag werd door de dierenpolitie aan de Oudelandseweg in Ouddorp een onderzoek ingesteld naar het welzijn van een shetlander. Naar aanleiding van hiervan zijn afspraken gemaakt met de eigenaar. Bovendien zal een nacontrole plaatsvinden.

In het weekeinde is er aan het Molenblok schade aangebracht aan een rode Peugeot die daar geparkeerd stond. In de motorkap zit een diepen deuk ter grootte van een voetafdruk. Naast de deuk is er ook verfschade.

Aanhouding gesignaleerde: In Rotterdam werd in de nacht van dinsdag op woensdag een 22 jarige inwoner uit Zutphen aangehouden omdat hij gesignaleerd stond voor een inbraak in een vakantiewoning in Ouddorp-ZH. De man werd overgedragen voor nader verhoor aan de afdeling opsporing van district De Eilanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant