Afbeelding

Kringloopmarkt Ring Ouddorp

Actueel 93 keer gelezen

Ouddorp - Zaterdag 16 juni wordt van 08.00 - 16.00 uur op de Ring in Ouddorp de jaarlijkse Kringloopmarkt gehouden, georganiseerd door de Activiteitencommissie van de Doopsgezinde Gemeente. In 26 kramen worden in grote verscheidenheid en in variatie aantrekkelijke kringloopartikelen aangeboden.

Van klein antiek, tweedehandskleding, boeken, elektronica tot handwerkartikelen. Uiteraard ontbreken ook de succesvolle stands met bloemen en planten, groenten, gebakken - en gerookte vis en haring en de oliebollenkraam niet. In de koffiekraam (ook met frisdrank) smaakt natuurlijk een extra plakje cake. Wat verder te denken van een workshop, het enveloppentrekken en de prachtige prijzen die te winnen zijn in de verloting bij het Rad van Avontuur. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder het springkussen.

In het kader van de goede doelenactie, die aan de kringloopmarkt is gekoppeld, is door de Doopsgezinde Gemeente gekozen voor de Stichting Ambulance Wens Nederland. Een stichting die gratis de laatste wens vervult van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet meer lang te leven hebben. Medewerkers van de stichting staan op de Ring om informatie te geven over de stichting en aanvraagmogelijkheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant