Afbeelding

Geen drank bij optreden YES-R

Actueel 125 keer gelezen

Regio - Aanstaande vrijdag, 1 juni, is de derde editie van On The Rox. De eerste twee On The Rox-feesten waren een groot succes.

De locatie is deze keer de Bariton, één van de eerste horecagelegenheden van Renesse. Deze locatie wordt helemaal omgebouwd tot jongerendiscotheek en - naast de bekende On The Rox deejay Ayron en de MC La Cruz - zal YES-R optreden! YES-R is één van de bestverkochte rappers van het land. Hij heeft al twee keer een TMF Award gewonnen en nu is hij regelmatig op tv te zien als presentator en graag geziene gast en zanger.

On The Rox is een uitgaansavond voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. De rode loper ligt uit en de bekende roze Cadillac staat voor de deur als herkenning. De kaarten worden verkocht door jongeren in de leeftijdsgroep via Facebook en ouders kunnen kaarten voor hun kinderen kopen bij de C1000 in Renesse en bij de receptie van Vakantiepark Schouwen.

De crew van On The Rox let extra op, maar dit is slechts voor de controle want op de eerste twee feesten van On The Rox bleken jongeren zich netjes aan de regels te houden: er wordt niet gedronken en niet gerookt.Het enige wat hen bezig houdt, is welke muziek er wordt gedraaid, welke artiest er optreedt en of er een foto van ze wordt gemaakt door de party fotograaf. On The Rox is een ware uitgaansbeleving, met alles er op en er aan. Pendelbussen rijden tussen de Bariton en het Transferium Renesse en vanuit Bruinisse en Middelharnis zal een speciale touringcar rijden in samenwerking met RGO Middelharnis.

Roxy (19 jaar), één van de organisatoren van de On The Rox feesten: “Alcoholvrije jongerenfeesten werken écht! Ik ben zelf jaren lang naar dit soort feesten geweest en ik leerde al snel dat ik voor een leuke avond geen alcohol nodig had”. Roxy drinkt nu nog steeds niet veel en is er trots op dat ze deze wijze les mag doorgeven aan de al weer wat jongere generatie.

On The Rox is onderdeel van het crossmediale project Contessa van Renesse. Elke maand brengt de Contessa theatervoorstellingen in het nieuwe theater dat Renesse rijk is, op Vakantiepark Schouwen. De opnames voor de comedy serie van de Contessa van Renesse op RTL 4 zijn ook al van start gegaan. Er zullen dan ook opnames worden gemaakt op On The Rox, want Roxy is de dochter van de Contessa van Renesse. On The Rox wordt in totaal twaalf keer georganiseerd. Hou Facebook.com/OnTheRoxRenesse en de flyer- en postercampagne in de gaten voor het laatste nieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant