Afbeelding

uilen- en roofvogel dag Flakkee

Actueel 127 keer gelezen

Nieuwe Tongen - Op maandag 28 mei zal er weer een uilen- en roofvogeldag worden georganiseerd op het Faunapark. U heeft dan de mogelijkheid om deze bijzondere dieren van dichtbij te bekijken.

De enthousiaste vrijwilligers zullen graag al uw vragen beantwoorden over het gedrag en de leefwijze van deze bijzondere vogels tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Ook dit jaar heeft het park weer nieuwe bewoners, cavia’s. Een groot aantal cavia’s uit deze groep is afkomstig uit het Louterbloemen dierenasiel in Dordrecht, daar zijn ze opgevangen nadat ze eerder ergens gedumpt waren. De vrijwilligers op het Faunapark Flakkee zullen er alles aan doen om de cavia’s weer een fijn thuis te bieden.

De afgelopen weken hebben wij al vele bezoekers mogen ontvangen en veel kinderen hebben hun verjaardagspartijtje al bij ons gevierd, wij willen middels deze weg dan ook alle bezoekers bedanken voor de lieve en enthousiaste reacties. Het Faunapark Flakkee is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en u kunt ons vinden op de Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe Tonge. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-1023 0303 of www.faunaparkflakkee.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant