Afbeelding

Corona nieuws vrijdag 27 maart 14:30 uur

Actueel 650 keer gelezen

Sinds gisteren zijn er op Goeree-Overflakkee 21 nieuwe corona besmettingen bijgekomen.

Deze gegevens komen van het RIVM. Het is echter niet bekend wie er besmet zijn en waar deze mensen verblijven. Daarom dient  men altijd en overal voorzichtig te zijn. Er zijn 77 positief geteste mensen. Door een tekort aan testen wordt niet iedereen met klachten getest. Dat zorgt er dus voor dat de cijfers die het RIVM plaatst, niet volledig zijn. Het aantal besmette mensen is dus groter dan men doorgegeven krijgt. 
(Bron: GOEREE-OVERFLAKKEE.nieuws.nl)


Mededelingen van Eilandmarketing

Beste lezer,  
 
Het is een spannende en onwerkelijke tijd. Waar Eilandmarketing en VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee mensen normaliter stimuleren er op uit te trekken, evenementen te bezoeken en de gezelligheid op te zoeken, geldt in deze tijd van Corona besmetting juist het tegenovergestelde. Voor ons als organisatie reden om onze communicatie en communicatiemomenten aan te passen aan de bijzondere omstandigheden. Enerzijds omdat de omstandigheden dat vragen en vrijwel alle evenementen voor april zijn afgelast of worden uitgesteld, anderzijds omdat het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee het gepast en noodzakelijk vindt om vanuit haar publieksfunctie een bijdrage te leveren aan het behoud van gezondheid. 
 

Algemene Ledenvergadering VVV & Partnerbijeenkomst Eilandmarketing gaat niet door
De algemene Ledenvergadering van de VVV & Partnerbijeenkomst Eilandmarketing op 2 april a.s. gaat niet door. Hiervoor wordt een nieuw moment gepland. 
 
Evenementenkalender De Blauwe Stapper verschijnt later
Op 1 april stond de lancering van het nieuwe evenementen magazine De Blauwe Stapper gepland. Om bovengenoemde redenen stellen wij die lancering echter uit tot het moment dat er meer duidelijkheid is over de gezondheidsregels vanuit de overheid. Wij vragen begrip van de lezer en adverteerders in De Blauwe Stapper. Wij zullen de inhoud van het magazine dagelijks blijven updaten zodat het zo actueel mogelijk is op het moment van verspreiding. Advertentiekosten worden uiteraard nog niet in rekening gebracht.   
 
Nieuwe initiatieven per 1 april
Daartegenover staat dat wij op 1 april wél twee fonkelnieuwe mobiele websites (in bescheiden vorm) opstarten: eilandshoppen.nl en blauwestapper.nl. Het eerste initiatief heeft tot doel álle winkels op het eiland Goeree-Overflakkee zichtbaar te maken voor iedereen. Juist nu de winkels - met inachtneming van de spelregels - nog open zijn en winkeliers op het eiland support hard kunnen gebruiken, leek het ons goed om dit initiatief wel te lanceren. Op 1 april staat een deel van de winkels van het eiland in de mobiele website. De rest volgt in de loop van de komende maanden. Daarnaast lanceren wij per 1 april tevens Blauwestapper.nl, de mobiele variant van het evenementen magazine. Juist om in een tijd waarin informatie per uur verandert, recreatiedoelgroepen en bewoners 24/7 op de hoogte te houden van nieuwe informatie met betrekking tot evenementen en activiteiten. 
 
Openstelling VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee
Vooralsnog is het VVV Inspiratiepunt geopend op de gebruikelijke tijden. Weliswaar met een kleinere bezetting en met inachtneming van de afstand tot gasten. Afhankelijk van landelijke voorschriften en ontwikkelingen met betrekking tot winkelsluiting zullen wij ons hier direct op aanpassen. 
 
Tenslotte: boven alles hopen wij dat iedereen gezond blijft, het leven weer snel normaliseert en wij onze bruisende taak als Eilandmarketing en VVV weer zonder beperkingen kunnen oppakken. Tot die tijd rekenen wij op uw begrip voor de beperktere activiteiten.  
 
Met vriendelijke groet,  
Namens team Eilandmarketing, Michel de Bruin Directeur Eilandmarketing


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant