Afbeelding

Inloophuis de Boei 25 februari:"Als alles voorbij is, begint het vaak pas."

Actueel 166 keer gelezen

Ouddorp - 'U heeft kanker'; wanneer men dit bericht heeft gekregen begint er vaak een intensief traject . Operaties, bestralingen, chemotherapie. Pas als dat allemaal klaar is, komt vaak het besef wat er gebeurd is. Waar de omgeving weer over gaat tot de orde van de dag rijst dan de vraag waar je terecht kunt met jouw verhaal en jouw vragen. Inloophuis de Boei wil die ontmoetingsplek bieden waar mensen van Flakkee, Voorne-Putten, Schouwen die geraakt zijn door kanker, in een ontspannen sfeer terecht kunnen. Niet alleen voor mensen die zelf kanker (gehad) hebben, maar ook voor hun partners, kinderen, familie en nabestaanden.  Men kan er terecht voor een gesprek met lotgenoten, men vindt er een luisterend oor. 

Er is allerlei informatie rondom kanker voorhanden en er worden activiteiten aangeboden. Men kan binnen lopen zonder afspraak en de gesprekken en meeste activiteiten zijn gratis. Laagdrempeligheid, vriendelijkheid, warmte, openheid en verbinding zijn sleutelwoorden.

Vaak zijn mensen – als ze voor het eerst over de drempel zijn gekomen – aangenaam verrast door het warme welkom. Maar ook door de aandacht voor hun verhaal, dat luisterende oor en de herkenning die ze vinden. Het inloophuis is iedere 2de en 4de dinsdag van de maand open vanaf 10.00 uur Dijkstelweg 33 lokatie 'de Overkant' te Ouddorp.

Op dinsdag 25 januari wordt de workshop, die om 13.00 uur begint, verzorgd door een van de gasten van de Boei; Jannie de Ruiter. Een creatieve bezige bij. Deze middag begeleidt zij u met het maken van een kaart en een cadeau/geld- enveloppe. Indien u in bezit bent van een liniaal en een schaar wilt u deze dan mee nemen. Aangezien Jannie het een en ander moet voorbereiden en aanschaffen, graag opgeven voor 21 februari, zie onderstaand telefoonnummer. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 3.

Is het moeilijk voor u om op eigen gelegenheid naar de Boei te komen dan kunt u gebruik maken van de gratis chauffeursdienst. Wilt u dit dan wel laten weten; u kunt ons bereiken op 06 22111572 of via info@deboeigo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant