Afbeelding

Peuters Havenhoofd openen hun eigen peuterspeelzaal

Actueel 419 keer gelezen

Enigszins gespannen kwamen de peuters binnen op hun nieuwe peuterspeelzaal. Alles nog een beetje onwennig, maar al snel werd de bouwhoek ontdekt en flink gebouwd. Afgelopen maand is er hard gewerkt om een nieuwe peuterspeelzaal in te richten op basisschool Eben Haëzer in Goedereede Havenhoofd. Stichting Kindwijs; en daarmee basisschool Eben Haëzer is gastheer voor deze nieuwe peuterspeelzaal van Stichting Peutereiland. In goede samenwerking is er een oud schoollokaal omgebouwd naar een ingerichte peuterspeelzaal met eigen plein. Voor Havenhoofd betekent dit een nieuwe voorziening voor het dorp, ouders hoeven nu niet meer met hun peuters te reizen naar een ander dorp.

Anne Verhey (Stichting Peutereiland) en Hans Nagtegaal (stichting Kindwijs) openden de peuterspeelzaal, maar het echte werk werd gedaan door David en Olivier, zij knipten samen met juf Erika het lint door waardoor alle peuters van de glijbaan konden en de peuterspeelzaal in de Eben Haëzer geopend was.

Anne Verhey: "Ondanks dat Eben Haëzer en Peutereiland 2 verschillende organisaties zijn, zoeken we vooral naar samenwerking en overeenkomsten en wordt er nu al op schoolniveau gekeken waar we voor elkaar een aanvulling zijn; zoals de voorleesdagen. Deze ontwikkeling is positief voor de peuters en voor de leerlingen op school!" Na de zomervakantie wordt gekeken of er ook een Buitenschoolse Opvang gestart kan worden in de Eben Haëzer. KidzEiland, waar Peutereiland hun BSO's in onderbrengt zal in samenwerking met school de behoefte van ouders inventariseren.

De peuterspeelzaal is geopend op woensdag en vrijdag. Wilt u een keer komen kijken, dan kunt u contact opnemen met Stichting Peutereiland 760006. Bent u ouder van school, kom dan gerust om een hoekje kijken om te kijken hoe het op de peuterspeelzaal gaat.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant