Afbeelding

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!"

Actueel 274 keer gelezen

Aldus De Dames van Jansen van makelaarskantoor Het Huis van Jansen. Makelen is niet alleen kennis en kunde van juridische aspecten en bouwkunde, maar is ook echt "mensenwerk", kortom het moet in je bloed moet zitten. 

"Praten met en vooral luisteren naar onze klanten is het halve werk", vertelt Danielle. "Als wij de wensen van onze klant begrijpen en kunnen vertalen, kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn en ontzorgen." Ook een commerciële inslag en feeling met marketing is een wezenlijk onderdeel van het makelaarswerk. En ook daar hebben De Dames van Jansen alles voor in eigen huis. Zo sluiten ze al het vierde jaar op rij ook in 2019 weer af met een schitterend magazine "Het Glossy van Jansen". Dit jaar niet alleen aandacht voor hun woning- en nieuwbouwaanbod, klantverhalen en stylinginspiratie, maar ook met aandacht voor Eilandmarketing.

Behalve de meest mooie woningen, verkopen De Dames van Jansen tenslotte ook dagelijks een "stukje Goeree-Overflakkee", gewoon omdat ze ontzettend trots op het eiland zijn. Vandaag treft u de glossy in uw brievenbus. Gemist? Haal dan gerust een exemplaar op bij Het Huis van Jansen aan het Zandpad 114 op D'n Diek te Middelharnis. Vanaf morgen is Het Glossy van Jansen ook digitaal te lezen op www.hethuisvanjansen.nl. Veel leesplezier!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant