Afbeelding

Mooie resultaten voor leden van Karateschool Kiyozumi

Actueel 586 keer gelezen

Middelharnis - Op zaterdag 9 november is er een delegatie van Karateschool Kiyozumi afgereisd naar Rosmalen om deel te nemen aan het Kankei kampioenschap georganiseerd door Sensei Jet van Tomoe Dojo.

Vanuit verschillende scholen is er al een aantal jaren het initiatief om een laagdrempelig onderling tournooi te organiseren voor leerlingen die geen of weinig wedstrijdervaring hebben. Dit om wedstrijdervaring op te doen, zelfvertrouwen te vergroten en stapsgewijs te leren omgaan met de spanning rondom de wedstrijden. Ook het sociaal aspect rondom de wedstrijden speelt een grote rol.  

Sensei Andre van Wezel en senpai Luuk van Wezel, vader en zoon, waren de  coaches. Sensei Hans Smit,  senpai Angela Koole en senpai Jannie Smit traden deze dag op als scheidsrechter.  Iedereen werd in een poule naar leeftijd en ervaring geplaatst en iedereen heeft naar zijn of haar niveau gevochten en zijn of haar eigen grenzen verlegd. Hannah van Kempe,  Thalien van der Spek, Jens Weenen, Boaz Sandifort en Timo scholts behaalden de eerste plaats.

Een tweede plaats was er voor Wessel Grinwis  en Daniël Mojtaba en Maina Smit wisten een derde plaats te behalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant