Algemene Senioren Ver. Oostflakkee telt nu 300 leden | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Tijdens de poteravond werd Plonie van de Tonnekreek toegesproken door de voorzitter Wim Koert en ontving zij een mooi boeket bloemen.
Tijdens de poteravond werd Plonie van de Tonnekreek toegesproken door de voorzitter Wim Koert en ontving zij een mooi boeket bloemen. (Foto: )

Algemene Senioren Ver. Oostflakkee telt nu 300 leden

  •   308 keer gelezen   Actueel

Op de Poteravond van de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee werd bekend gemaakt dat het 300ste lid zich had aangemeld bij de vereniging. Tijdens deze avond werd Plonie van de Tonnekreek toegesproken door de voorzitter Wim Koert en ontving zij een mooi boeket bloemen. Tevens kreeg zij een waardebon voor de contributie in het jaar 2020.

De Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee werd opgericht op 25 november 2016. Zij is ontstaan na het opheffen van alle plaatselijke afdelingen van de ANBO en heeft zich ook aangesloten bij de Federatie Algemene Seniorenverenigingen, FASv.

FASv vertegenwoordigt de aangesloten plaatselijke afdelingen op landelijk niveau. De doelstelling van de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee is het behartigen van de belangen en het verhogen van het welzijn, van senioren in het algemeen en van haar leden in het bijzonder en wel in de meest ruime zin van het woord.

De vereniging tracht dit doel te bereiken door: diensten te verlenen en het behartigen van de individuele belangen van de leden. Het organiseren van een veelzijdig scala aan activiteiten. Belangenbehartiging van senioren in het algemeen. Samen te werken met organisaties en instellingen met een gelijk of aanverwant doel. Ervoor te zorgen dat senioren geïnformeerd en voorgelicht worden over zaken, die voor hen van belang zijn.

Meer informatie is te vinden op de website: www.ASV-Oostflakkee.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>