Afbeelding

Inloophuis de Boei: 22 oktober lezing over de impact van kanker in een breder perspectief

Actueel 245 keer gelezen

Ouddorp - Aanvang van de lezing is 13.00 uur- 15.30 met en pauze. Ria Lagendijk , fysiotherapeute en oedeem therapeute,  zal een presentatie geven over de impact van kanker, oedeem behandeling en oncologische revalidatie. 

Fysiotherapie Lagendijk, Therapie & Bewegingscentrum Goeree,  is aangesloten bij  het Netwerk Oncologie Goeree-Overflakkee.  Dit Netwerk  bestaat uit zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg op Goeree Overflakkee. Door deze samenwerking kan er vanuit verschillende invalshoeken naar de cliënt worden gekeken. Denk hierbij aan vermoeidheid, pijn, oedeem vorming, voeding, hulpmiddelen en psychische problemen.

Om 10 uur opent de Boei haar deuren aan de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.  De gastvrouwen verwelkomen u met een kopje koffie of thee en een versnapering. 

Is de afstand naar Ouddorp een probleem of het reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u dan kunt u gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst, graag bellen naar 06 22111572 of via de mail info@deBoeigo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant