Stefan Nagtegaal, die keeper Schellevis, probeert te omspelen, die vervolgens goed ingrijpt. (Foto: Rinus van der Klooster).

WFB verspeelt verrassend punten tegen sterk spelend NTVV

Actueel 348 keer gelezen

Ouddorp - Afgelopen zaterdag speelde WFB het thuisduel tegen NTVV.

WFB begon goed aan de wedstrijd zette de verdediging van NTVV onder druk en dit leverde 4 corners op. Stefan Nagtegaal probeerde en keeper Schellevis van NTVV te omspelen, maar deze was goed uit zijn doel gekomen en bracht redding in deze situatie. Na 7 minuten spelen kwam NTVV voor het eerst gevaarlijk voor het doel van WFB en verdiende een corner. en voorzet van Joeri Melissant werd door keeper Schellevis tegen een verdediger van NTVV aangestampt en hierdoor kon NTVV met geluk uitverdedigen. Keeper Schellevis liet zich vervolgens ook niet verrassen door een wippertje van Simon Bremer toen deze alleen voor zijn neus verscheen. In de 36e minuut stampte Eduard van Dam een voorzet goed weg, maar de bal kwam toevallig voor de voeten van Glenn Kievit. Hij bedacht zich geen seconde en hij ramde de 0 – 1 in de touwen. Kort voor de rust was NTVV –keeper Schellevis kansloos op een volgende vrije trap van Martijn van Wijk, toen de bal via de muur in het doel ging (1-1).

Na een mistrap in de verdediging van NTVV kreeg WFB de eerste kans van de tweede helft. Het doelpunt viel echter aan de andere kant, toen de verdediging van WFB niet goed ingreep Erik Royers de bal binnen kon tikken (1-2). WFB kwam op gelijke hoogte toen Lars van Lenten de 2 – 2 uit een voorzet van Simon Bremer binnen schoot.