Continue belasting en activiteit van je hersenen zorgen op termijn voor overbelasting. Je kunt moeilijk of helemaal niet meer tot rust komen.
Continue belasting en activiteit van je hersenen zorgen op termijn voor overbelasting. Je kunt moeilijk of helemaal niet meer tot rust komen.

Stop overbelasting en stress!

Actueel 279 keer gelezen

Je kent het vast wel, het gevoel dat je hoofd overuren maakt. Veel aan je hoofd hebben of lang piekeren over dezelfde onderwerpen zonder dat het iets oplost. Het houdt je bezig.

Continue belasting en activiteit van je hersenen zorgen op lange termijn voor overbelasting. Je kunt moeilijk of helemaal niet meer tot rust komen. Zonder het door te hebben kan stress een behoorlijke beperking zijn in het dagelijks leven. Het kan leiden tot slechter slapen, verminderde weerstand, uitstelgedrag en lichamelijke klachten zoals hyperventilatie, spierspanning, hoofdpijn of maagklachten. Herken jij dat ook, drukte in je hoofd? Lastig hoor, want het is vaak moeilijk om voor jezelf de stopknop te vinden.

Stichting ZIJN biedt een training van drie dagdelen die je helpt stop-knoppen te vinden. Die zijn bij iedereen anders, wat voor de één wel werkt, werkt voor de ander niet of minder. Yvonne Groenendijk, laat je kennismaken met een pakket aan activiteiten die je kunnen helpen de drukte in je hoofd te verminderen. Kernwoorden die de inhoud het best weergeven zijn plezier, genieten, verbinden en nieuw perspectief.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl De cursus wordt geven in het Wijkcentrum op 30 oktober, 13 november en 4 december van 13.30 tot 16.00 uur. De eigen bijdrage bedraagt € 22,50. Opgeven kan tot uiterlijk 23 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant