Ook Jurgen van Bergen kon zijn ploeg niet de winst bezorgen. (Foto: Marjo Smit).

DVV '09 verzuimt te winnen van Vierpolders

Actueel 365 keer gelezen

Dirksland - Door de nederlaag van vorige week bij MSV'71 stond voor DVV'09 afgelopen zaterdag de laatste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. Met Vierpolders kwam er een oude bekende op bezoek.

Nadat er in de eerste tien minuten vrij weinig gebeurde was het in de 12e minuut Vierpolders wat een fout in de Dirkslandse defensie genadeloos afstrafte. Een balletje breed werd zomaar in de voeten van de tegenstander geschoven. Met alleen doelman Hanenberg bleek de aanvaller zeer koelbloedig en zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Vierpolders werd geen ruimte gegund om aan voetballen toe te komen en de meeste duels werden door de blauw-witten gewonnen. De gelijkmaker volgde dan ook vlot op de openingstreffer. Een corner van Vogelaar kwam in de kluts voor de voeten van Meuldijk, die dit buitenkansje uitstekend benutte (1-1). Van Bergen biedt Meuldijk twee enorme mogelijkheden, maar het mocht vanmiddag niet zo zijn voor de spits van DVV. En als je zelf niet scoort dan vraag je om ellende. Een vrije trap op zo'n 40 meter van het doel verdwijnt tegen de touwen en zo kijkt de thuisploeg opnieuw tegen een achterstand aan (1-2). In de tweede helft doet DVV er nog een schepje bovenop. Resultaat hiervan is dat ook de meeste tweede ballen gewonnen worden. De ploeg van John Kleijn domineert en creëert kans op kans.. In de twaalf minuten blessuretijd die bijgeteld wordt vanwege vermoedelijk nek letsel bij een speler van Vierpolders, maken de bezoekers er in buitenspelpositie nog 1-3 van.