Afbeelding

0187 BARBELL GYM – de allereerste officiële CrossFit Box op Goeree-Overflakkee

Actueel 1.120 keer gelezen

Middelharnis - Sinds kort heeft Middelharnis een primeur op sportgebied voor Goeree Overflakkee: de  allereerste Strength and Conditioning Gym. Personal trainer Martijn Poortvliet heeft aan de Zernikeweg zijn 0187 Barbell Gym geopend. 0187 Barbell Gym is uniek omdat er verschillende trainingsdisciplines worden aangeboden, zoals CrossFit, Olympisch gewichtheffen en Strength Training. Maar ook voor Personal training en Revalidatie training kunnen de inwoners van Goeree Overflakkee hier terecht.

De populariteit van CrossFit blijft terrein winnen in Nederland. CrossFit is een manier van functioneel trainen waarbij aspecten van turnen, atletiek en gewichtheffen worden gecombineerd. Het is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbewegingen en gezonde voeding.
 
De passie van Martijn Poortvliet is om mensen van verschillende trainingsniveaus in aanraking te laten komen met een manier van trainen die voor hen op maat gesneden is. 0187 Barbell Gym ondersteunt sporters van alle leeftijden en op alle niveaus.
 
Wie nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 21 september. Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Voor een gratis proefweek en meer info kijk op www.0187barbellgym.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant