Hoe slim is Glasvezel-kabel op Goeree-Overflakkee? | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Hoe slim is Glasvezel-kabel op Goeree-Overflakkee?

  •   187 keer gelezen   Actueel

"Wij, eilandbewoners in buitengebieden hebben nog steeds géén snel glasvezel-internet. Kinderen van gezinnen in onze buitengebieden hebben steeds meer internet-capaciteit nodig voor school en dat is via de KPN-telefoonlijn ontoereikend. De basisschool op Goedereede-Havenhoofd heeft ook een hogere snelheid nodig. Ook voor onze bedrijven in de buitengebieden is de lage snelheid een probleem. Kortom er is een maatschappelijk belang om de internet infrastructuur te verbeteren!

De ontwikkeling in TV-on-demand zoals bijv. Netflix en Videoland vereisen hogere internetsnelheid. Ook websites, internetwinkels enz. richten zich steeds meer op het snelle internet waardoor de snelheid in buitengebieden steeds meer ontoereikend wordt. Computers zullen binnen 10 jaar "Mega" sneller worden door de Quantum techniek. In de nabije toekomst  kun je wellicht via een bodyscan je kleding online passen, dit vereist  echt snel internet. Ook hologrammen gaan tot ons dagelijks leven behoren.

Onze gemeente Goeree-Overflakkee heeft een aanbieder gevonden die snel internet kan aanbieden en dat is het bedrijf Glasvezelbuitenaf. Naar aanleiding hiervan zijn bewoners van het Havenhoofd erg enthousiast geworden en hebben een actie gevoerd, inmiddels zijn aanmeldingen gegenereerd. Ook op de rest van het eiland hebben mensen zich aangemeld, maar helaas nog niet genoeg! In de buitengebieden zoals de Oostdijk in Goedereede en gebieden in Ouddorp en kernen van Achthuizen, Den Bommel en Stad aan 't Haringvliet zijn nog aanmeldingen nodig.

Waarom is het slim je aan te melden? Glasvezelinternet is "duizend" keer beter dan je huidige internet. De kosten zijn echt niet hoger dan je huidige aansluiting, afhankelijk van je pakketkeuze. Je kunt je ook voor één jaar aanmelden, dan heb je in ieder geval een glasvezel-aansluiting, na dat jaar kun je kosteloos opzeggen. Een glasvezel-aansluiting geeft een waarde verhoging van je huis. Je vaste telefoonnummer kun je behouden. Je kunt het vastrecht in één keer afkopen, maar je kunt ook gewoon per maand vastrecht betalen. Er zijn meerdere aanbieders beschikbaar: Kijk op www.glasvezelbuitenaf.nl en check je postcode!
Aanmeldingsvereiste is 45 % voor de start van het glasvezelnetwerk is op dit moment nog niet bereikt, er zijn dus nog meer aanmeldingen nodig. De deadline is gesteld op 23 september 2019."

Rik, bewoner van Goedereede-Havenhoofd), doet hiermee een dringende oproep om je aan te melden als je in de genoemde gebieden woont en wees slim, wees klaar voor de toekomst! (ik heb geen aandelen in het bedrijf!)


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>