Trainer John Kleijn zag zijn ploeg nipt verliezen van MSV'71(foto Marjo Smit).

DVV'09 verliest nipt in Maassluis van MSV '71

Actueel 371 keer gelezen

Dirksland - Voor de tweede bekerwedstrijd van het seizoen moest DVV'09 afreizen naar Maassluis. Vorig week werd het 2-2 tussen Vierpolders en MSV'71. Een overwinning zou DVV'09 heel dicht bij de tweede bekerronde brengen.

Al na 7 minuten was het Van Putten die op snelheid zijn directe tegenstander de hielen liet zien. Hij hield keurig het overzicht en legde de bal terug op Meuldijk. Die kon de bal net niet helemaal onder controle krijgen waardoor de hoek lastiger werd en de doelman redding bracht. In de 15e minuut een identieke kans, nu vanaf de linkerkant via Van Bergen. Hij bood de Waal een open kans, maar deze vloog over het doel. Aan de andere kant wist MSV wel raadt met de geboden ruimte. Tussen de 27e en de 33e minuut geeft DVV te makkelijk twee doelpunten weg en kijkt het tegen een 2-0 achterstand aan. Door het hoog vastzetten van DVV kwam de thuisploeg niet meer aan voetballen toe en ontstond er legio mogelijkheden voor de Dirkslanders. Meuldijk zag een vrije trap bovenkant lat eruit vliegen. Van Putten verstapte zich voor open doel. Melissant mikte te hoog van dichtbij en ook aan Van Bergen waren diverse kansen niet besteed. Uiteindelijk mag Boshoven in de 88e minuut aanleggen vanaf de penalty stip na een handsbal in het strafschopgebied. Deze wordt keurig benut, maar komt het allemaal net te laat om deze wedstrijd nog te doen keren (2-1).