Tien jaar SES-fotocursussen en workshops in Diekhuus | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
De expositie is samengesteld uit foto's die deelnemers aan cursussen Creatieve fotografie in Ouddorp en Rotterdam hebben gemaakt.
De expositie is samengesteld uit foto's die deelnemers aan cursussen Creatieve fotografie in Ouddorp en Rotterdam hebben gemaakt. (Foto: )

Tien jaar SES-fotocursussen en workshops in Diekhuus

  •   22 keer gelezen   Actueel

Tien jaar SES-fotocursussen en workshops op Goeree Overflakkee Open dag in Het Diekhuus, Middelharnis, 14 september, 11.00 – 13.00 uur.

SES Fotografie, Marja Bodt, organiseert al tien jaar in samenwerking met Foto Hameeteman in Ouddorp verschillende fotografie cursussen en foto-activiteiten, zoals foto-workshops, op het eiland. Het aanbod is breed, van een korte basiscursus van vier lessen 'Je camera de Baas' tot begeleiding van gevorderde amateurfotografen die een eigen stijl in de fotografie ontwikkelen.

De open dag in het Diekhuus op 14 september kunt u goed combineren met een bezoek aan de expositie 'Opdrachten Creatieve fotografie'. De expositie is samengesteld uit foto's die deelnemers aan cursussen Creatieve fotografie in Ouddorp en Rotterdam hebben gemaakt.

Elke maand hebben de cursisten een opdracht gekregen om één van de opdrachtelementen in hun foto's van een zelf gekozen onderwerp vast te leggen. De geëxposeerde foto's laten zien hoe verschillende opdrachten die in de cursus aan bod komen worden gecombineerd in één beeld. Die elementen van deze opdrachten kleurgebruik, zwartwit, reflectie, soft-focus en lijnen. Tijdens de cursus komen compositie, foto-techniek, creativiteit en lichtgebruik ruimschoots aan de orde. Informatie, Marja Bodt tel. 0618 266 309


Gaandeweg zijn de deelnemers gegroeid in creativiteit en beheersing van de techniek. De foto's van de expositie zijn in zekere zin het sluitstuk van de cursus doordat de deelnemers verschillende combinaties van het geleerde in de cursus in de geëxposeerde foto's hebben gemaakt. En dan blijkt dus dat de cursisten elk een eigen stijl van fotografie aan het ontwikkelen zijn.

Naast cursussen voor de gevorderde amateurfotograaf verzorgt SES Fotografie ook cursussen voor beginners in de digitale fotografie, gericht op basisvaardigheden en verkennen van de mogelijkheden van de digitale camera en de camera app van uw smart phone. Ook geeft Marja Bodt cursussen beeldbewerking met Photoshop en Photoshop Elements. Het volledige cursusaanbod met start eind september is te vinden op www.ses-cursus.com .

Expositie 'Opdrachten Creatieve Fotografie' in het Diekhuus, Middelharnis, t/m 15 september. Gratis entree, u bent van harte welkom.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>