Vanaf 11 september mogen kinderen vanaf 1,5 jaar met hun begeleider een proefles gratis mee komen doen (Foto: Ellen van den Doel)
Vanaf 11 september mogen kinderen vanaf 1,5 jaar met hun begeleider een proefles gratis mee komen doen (Foto: Ellen van den Doel) Foto: Ellen van den Doel

Turn2Move start Ouder en Kind gym op11 september

Actueel 484 keer gelezen

Op woensdag 11 september van 10.05 tot 11.05 uur start turnclub Turn2Move een Ouder en Kind gymles in de Staver te Sommelsdijk voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar die dan onder begeleiding van 1 van de ouders of grootouders spelenderwijs het gymparcours verkennen. De les wordt aangestuurd door juf Els, zij is ook de peuter- en kleuterjuf.

Het doel van Turn2Move is om de kinderen op een veilige manier spelenderwijs de motoriek te laten ontwikkelen. Door de manier van lesgeven, de toestellen en materialen die hiervoor gebruikt worden, is elke les een leuke uitdaging voor de kinderen. Elke les staat er een grondvorm van bewegen centraal zoals lopen, klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen, balanceren, werpen, vangen, rollen of duikelen. Daarnaast worden er thema's in de les gebruikt die passen binnen de belevingswereld van de jonge kinderen.

Veilig materiaal
De lessen worden gegeven in hal 6 van de Staver. Het voordeel van deze hal is, dat het er erg rustig is. Naast de normale gym materialen die in de Staver aanwezig zijn kan er ook gebruikt gemaakt worden van de airtrack en de airbox XL. Dit zijn opblaasbare toestellen waar kinderen naar hartenlust op kunnen springen en landen.

Voor vragen kunt u mailen naar http://info@turn2move.nl of bellen/appen naar 06-30383580.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant