Mooi programma voor elfde Havenconcert Goedereede | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Zaterdag 7 september zal vanaf een ponton in de haven van Goedereede een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht .
Zaterdag 7 september zal vanaf een ponton in de haven van Goedereede een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht . (Foto: )

Mooi programma voor elfde Havenconcert Goedereede

  •   97 keer gelezen   Actueel

Goedereede - Zaterdag 7 september zal vanaf een speciaal ponton in de haven van Goedereede vanaf 19.30 uur door verschillende artiesten een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht. De presentatie in handen van Patrick Polie.

Er is voor een mooie line-up gezorgd voor deze elfde editie, die voor het eerst wordt georganiseerd door de Stichting Havenconcert Goedereede. Vanaf 19.00 uur start het voorprogramma met Jan Bezuijen op het carillon van de Goereese toren. De Koninklijke Fanfare Apollo levert altijd een prachtige bijdrage aan het Havenconcert, zo ook deze keer. Apollo, onder leiding van hun nieuwe dirigent Anton Weeren, opent het concert met Intrada Festivo. Bij het stuk Oblivion van Piazzolla zal Apollo worden bijgestaan door de Goereese Nicole Groenendijk op sopraan saxofoon. Zij behaalde in mei haar bachelor voor saxofoon aan het Conservatorium in Tilburg. Ook werkt zij als docent bij het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee.

Het programma wordt vervolgd met Ernst de Corte en Guus Wesdorp. Ernst zingt de mooiste liedjes uit de nalatenschap van zijn vader, Jules Corte. Ernst de Corte kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Als gitarist heeft hij zich breed ontwikkeld. Zijn roots liggen in de klassieke muziek, maar zijn liefde voor balkanmuziek en het lichte genre nam al snel een grote plek in zijn carrière in. Veel concertreizen volgden met diverse ensembles en bands over vele grenzen. Ernst wordt begeleid door pianist en componist Guus Westdorp. Hij deelt met Ernst de passie voor het Nederlandse lied. Hij werkte met o.a. Toon Hermans en Liesbeth List.

De Koninklijke Fanfare Apollo speelt deze avond verschillende herkenbare melodieën met medewerking van verschillende solisten, waaronder ook de zangeres Liesbeth Eggink. 'My girl', 'Nine to five' and Skyfall staan voor haar op het programma op 7 september. Het belooft een mooie avond te worden. Genoeg reden dus, om het elfde Havenconcert Goedereede niet te willen missen.

De Stichting Havenconcert Goedereede is volledig afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Zonder de steun van diverse sponsors, zou het niet mogelijk zijn dit concert te organiseren. De organisatie is dan ook veel dank verschuldigd, ook naar de hoofdsponsors: Art de la Fleur Groen & Woondecoraties, Benschop & Sterling Netwerk Notarissen, Goemaat Glas, Paul van Hessenfonds, Bloembinderij De Korenbloem, Eetcafé 't Sas, Stadscafé Goeree, Tanis & Akershoek Makelaardij, Hoveniersbedrijf B. Temmink, Stichting Wagner-de Vlugt Fonds, De Wit Assurantiën en XSARUS E-Development & Consulting. Wie ook vriend wil worden van het havenconcert vindt op de website www.havenconcert.nl een knop om met IDeal een donatie te doen. Elke donatie, klein of groot, wordt enorm op prijs gesteld.

Het Havenconcert is op zaterdag 7 september aanstaande voor publiek kosteloos te bezoeken. Door de organisatie worden een beperkt aantal klapstoelen neergezet. Wie zeker wil zijn van een zitplaats wordt aangeraden zelf een klap- of tuinstoel mee te nemen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>