Afbeelding

Muziek met dreumesen en peuters van start

Actueel 308 keer gelezen

Muziekgebouw GO biedt ouders van de allerjongsten de mogelijkheid al vroeg kennis te maken met muziek via Ouder-/Kind cursussen. De Muziek met Dreumes/Peutercursussen starten vanaf 2 september op maar liefst 3 plaatsen nl. Ouddorp, Middelharnis en Ooltgensplaat. Op elke plaats is de cursus van 9.30 tot 10.15 uur.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om met hun (oppas-) of (klein-)kind samen plezier in muziek te beleven. Het gaat om een cursus van resp. 6 weken, waarbij de kinderen muziek maken met ritme-instrumenten en andere materialen, bewegen op muziek, zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes. Op deze manier wordt uw kind op alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. Na de 6 weken is er een inhaal les, voor het geval u een les zou moeten missen, en na de vakantie start er wederom een nieuw lesblok met nieuwe liedjes passend bij het jaargetijde. Korting is mogelijk voor kinderen die gebruik maken van opvang bij Kibeo.

Docente Angelique de Boer (LIEK van muzLIEKtiviteiten) heeft sinds 2010 diverse muziekprojecten voor jonge kinderen gedaan, waaronder Muziek met Peuters.
Voor meer informatie zie http://muziekgebouwgo.nl/muziek-met-peuters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant