Volg je hen nog niet? Ga dan snel naar @goereeoverflakkee op Facebook, @eilandgo op Instagram of @EilandGO op twitter.
Volg je hen nog niet? Ga dan snel naar @goereeoverflakkee op Facebook, @eilandgo op Instagram of @EilandGO op twitter.

Facebookpagina Goeree-Overflakkee + 18.000 fans

Actueel 294 keer gelezen

De teller van de Facebookpagina van Goeree-Overflakkee Mijn Eiland staat inmiddels op meer dan 18.000 fans. De pagina is ongekend populair bij inwoners van het eiland, maar trekt ook fans van ver buiten de regio. Gemiddeld worden er per maand ruim 150.000 mensen bereikt met de berichten en mooie foto's van unieke plekjes op Goeree-Overflakkee.

De pagina die eind 2014 is opgezet, is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste Facebookpagina over Goeree-Overflakkee. Naast mooie foto's en video's vind je ook informatie over excursiemogelijkheden en blog's terug op de pagina. Erg populair zijn foto's en video's van de diverse wilde diersoorten die op het eiland leven. Denk aan reeën, fjordenpaarden, heckrunderen, zeehonden, zeearenden en de flamingo's.

Groot bereik
Door de aanpassingen van Facebook, ontvangt niet elke fan alle berichten meer. Desondanks weet de pagina nog steeds te groeien in het aantal fans en worden nog steeds nieuwe mensen bereikt. Alleen al in de maand april werden de berichten door maar liefst 315.000 mensen gezien.

Social Media
Goeree-Overflakkee Mijn Eiland! is niet alleen actief op Facebook, ook op Instagram en Twitter worden actief berichten en foto's geplaatst over Goeree-Overflakkee. Ruim 4.000 personen volgen het eiland via Instagram. Op Twitter zijn dit ruim 1.800 personen. 

Volg je hen nog niet? Ga dan snel naar @goereeoverflakkee op Facebook, @eilandgo op Instagram of @EilandGO op twitter. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant