Afbeelding

'Genieten OP Voorne Putten'

Actueel 212 keer gelezen

Er zijn vele manieren om ons mooie eiland Voorne Putten te ontdekken. Wandelend, fietsend, maar het kan ook anders! In deze editie van Genieten OP Voorne-Putten lees je daar meer over. 

Zo kun je in de zomermaanden vestingstad Brielle verkennen door een ritje te maken in de Paardentram. Van woensdag tot en met zaterdag (en koopzondagen), rijdt de paardentram, tegen een kleine vergoeding, vaste routes door en rond de binnenstad. Een enthousiaste gastheer of gastvrouw vertelt onderweg leuke weetjes over onder meer de rijke historie van deze vestingstad. Ook kun je in Spijkenisse een tochtje met de fluisterboot de IJsvogel  maken. Vanaf de maand augustus vaart over de Bernisse een fluisterboot. De fluisterboot vaart met een elektromotor en maakt daarom bijna geen geluid.  Zo kun je de unieke flora en fauna vanaf het water goed bekijken!

Er staan weer veel leuke evenementen op de agenda zoals de profwielerronde in Oostvoorne, de Fokveedag  in Hellevoetsluis, Abbeblues in Abbenbroek en het Spijkenisse Festival Spijkenisse.

Kijk voor alle data van de evenementen, meer leuke uitjes en inspiratie tijdens de zomermaanden op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne-Putten!

Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: Genieten OP Voorne Putten

'Genieten OP Voorne-Putten' is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant