Circus in Ouddorp Centrum op zaterdag 17 augustus | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Clown Babello geeft workshops en leert je leuke dingen.
Clown Babello geeft workshops en leert je leuke dingen. (Foto: )

Circus in Ouddorp Centrum op zaterdag 17 augustus

  •   127 keer gelezen   Actueel

Ouddorp - Op 17 augustus vindt er weer een geweldig evenement plaats in Ouddorp. Circus in Centrum! Op diverse plaatsen verspreid over het centrum geven circusclowns allerlei workshops en leren ze iedereen leuke dingen uit het circus aan.

Denk bijvoorbeeld aan workshops met muziek, ballonnen of jongleren. Aan het einde van de dag ga je weg als een volleerd circusartiest. Maar dat is nog niet alles! Om 21.00 uur wordt de dag afgesloten met een parade van alle clowns en geven ze samen een spectaculaire eindshow!

De winkels blijven vandaag ook speciaal langer open. Zo kan iedereen nog langer genieten van alle leuke winkels, terwijl de kinderen zich vermaken.

Uiteraard kan er ook op een van de terrassen van de vele horecagelegenheden genoten worden van een heerlijk diner of een lekker drankje. Zo wordt het echt een dagje uit. Een dag voor jong en oud!

Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum. Het evenement vindt plaats van 15.00 tot 22.00 uur.

Op de facebookpagina van Ouddorp Centrum, www.facebook.com/ouddorpcentrum, kunt u meer informatie vinden over dit evenement.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>