Timo Kroon (rechts) en Micha van der Vlist verloren hun finale nipt van het duo Boyreau/ De Wolf.
Timo Kroon (rechts) en Micha van der Vlist verloren hun finale nipt van het duo Boyreau/ De Wolf.

AH Badgastentoernooi was een succes

Actueel 627 keer gelezen

Ouddorp – In de laatste week van juli wordt bij LTC Ouddorp traditioneel het Albert Heijn Badgastentoernooi gehouden. Daarnaast vindt ook het even traditionele Jeu de Boules toernooi plaats.

Door Fred Götzenberger

De organisatie van het zowel het tennistoernooi als het Jeu de Boules toernooi kunnen terugkijken op een succesvolle week. De wedstrijdcommissie van de afdeling tennis hadden 105 wedstrijden te verdelen over 8 wedstrijddagen met afgelopen zaterdag de finaledag. 'We hadden totaal 11 verschillende klasses', legt commissielid Leonie Kievit uit. Samen met Adrienne Heuser had zij de wedstrijdleiding in handen. 'Leuk is dat er meer deelnemers zijn dan afgelopen jaar en dat er ook meer deelnemers zijn die voor de eerste keer aan het toernooi deelnemen', vervolgt zij. 'Daarnaast was elke avond erg gezellig en was er veel publiek.'

Ook de Jeu de Boules was tevreden over het aantal deelnemers. 'Wij hadden 72 deelnemers verdeeld over 36 koppel', geeft Daan Kornaat aan. Samen met Willem van der Linde was hij verantwoordelijk voor een juist verloop van het toernooi. 'Wij hebben 143 wedstrijden gespeeld en de 8 banen lagen er dagelijks prima bij, hier zorgde Theo Blokpoel voor.

Afgelopen zaterdag vond onder grote belangstelling de finale plaats en konden ook de Jeu de Boulers terugkijken op een geslaagd toernooi. De finale werd gewonnen door het koppel Evert Pieters/ Willem van der Linde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant