Bedrijvengids

Het Binnenhuis

Met zijn oorsprong in 1920 is woonwinkel Het Binnenhuis in Middelharnis al bijna een eeuw een begrip in de regio van Ooltgensplaat, Dirksland en Ouddorp. Als leverancier van diverse soorten woontextiel en accessoires maken wij van iedere ruimte een waar woongenot.

In onze woonwinkel in Middelharnis bieden wij u een kijkje in de diverse woonstijlen. Zowel klassiek als modern, naturel of hip. Bij Het Binnenhuis vindt u voor ieder wat wils. Heeft u na een bezoek genoeg ideeën en inspiratie opgedaan en wilt u gaan (her)inrichten, maar vraagt u zich af wat bijvoorbeeld de beste manier is om behang of verf te verwijderen of denkt u dat het wel een erg groot project voor uzelf wordt? Neem dan eens contact op met onze woonwinkel in Middelharnis door middel van het vragenformulier. Wij voorzien u graag van een goed en passend advies en nemen desnoods uw klussen uit handen. Laat u verrassen door het vakwerk van onze medewerkers.

Liever alleen wat tips en trucs om betere te stylen? Bij woonwinkel Het Binnenhuis kunt u een uur lang gratis interieuradvies in Middelharnis en omstreken krijgen. Aanvragen kan heel simpel via het aanvraagformulier op de site. Doe het nu, dan komen wij bij u langs!

Contactgegevens

Het Binnenhuis

Gedempt Kanaal 105

3241DB Middelharnis

Tel 0187 482 784